keskiviikkona, syyskuuta 28, 2005

Jauheliha-kukkakaalisoselaatikko

Ainekset:
  • 400g jauhelihaa
  • öljyä
  • 1 sipuli
  • pari valkosipulin kynttä
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • paprikajauhetta, suolaa, mustapippuria ym. mausteita
  • 1 iso kukkakaali
  • loraus kermaa (noin puoli desiä)
  • suolaa, valkopippuria
  • n. 100g juustoraastetta
Valmista jauhelihaseos: Ruskista jauheliha ja pilkotut sipulit öljyssä, lisää tomaattipyre ja mausteet. Levitä uunivuoan pohjalle.

Valmista kukkakaalisose: Keitä kukkakaali kypsäksi, soseuta sauvasekottimella, lisää kerma ja mausteet. Levitä vuokaan jauhelihaseoksen päälle. Peitä juustoraasteella

Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.