sunnuntaina, elokuuta 28, 2005

Sinappinen possunfile ja punajuuri-auravuoka

Possunfile (neljälle)
Ainekset:
  • 1 possun sisäfile
  • dijonsinappia
  • musta- valko- ja viherpippuria
  • suolaa
  • herbes de provence -yrttimausteseosta
Voitele fileen pinta sinapilla, rouhi päälle pippurit, yrttimauste ja suola. Laita file uunivuokaan yhdessä parin viillellyn tomaatin kera ja paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Punajuuri-auravuoka (neljälle)
Ainekset:
  • kilo punajuuria
  • 1 pkt aurajuustoa
  • 4dl kuohukermaa
  • valkopippuria, (suolaa)
Kuori ja kuutioi punajuuret, laita uunivuokaan yhdessä muiden ainesten kera. Paista n. 200 asteessa vähintään tunti.