sunnuntaina, elokuuta 07, 2005

Aurajuustoinen uunilohi



lohifilettä
sitruunamehua
Aura-juustoa
suolaa
valkopippuria
sitruunapippuria
tilliä
purjosipulia

***

Tee fileeseen viiltoja nahkaan asti parin sentin välein. Valele file sitruunamehulla. Täytä viillot Aura-juustolla. Mausta suolalla, valko- ja sitruunapippurilla. Silppua päälle tuoretta tilliä ja leikkaa purjosipulia renkaiksi ja ripottele päälle.

Paista 200 asteessa 45 minuuttia tai kunnes file irtoaa helposti nahasta.

Lisäkkeet oman maun mukaan.

***

Resepti on Ionan käsialaa, vaikka toteutuksen hoiti tällä kertaa kalaa inhoava minä. Ionan tavoitteena kun on tehdä minustakin kalafani. Saa nähdä onnistuuko...

2 Comments:

Blogger iona said...

Aina voi ainakin yrittää ;).

13:48  
Blogger Kaleidoskooppi said...

Tälläkin kertaa yritys epäonnistui. Mikähän vika mussa on kun kala ei vaan maistu? Miehelle kyllä kelpasi, lupasin tehdä toistekin tätä. Esikoinenkin söi, nähtäväksi vielä jää syökö kaiken mitä annettiin.

Mutta en lannistu, testaan lähiaikoina vielä sen sun mantelikuhan Iona... Ainakin!

14:10  

Lähetä kommentti

<< Home