lauantaina, elokuuta 06, 2005

Kokeilevaa keittiötä

Olen autottomana ja laiskottaa lähteä kävellen tai pyörällä kauppaan, joten kaappien kätköjä piti taas soveltaa. Näin syntyi nopea

Katkarapu-kasvispannu
Ainekset:
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 1 valkosipulin kynsi lastuina
  • pätkä kesäkurpitsaa kuutioina
  • kaksi pientä tomaattia kuutioina
  • noin desi pakastekatkarapuja sulatettuna
  • oliiviöljyä
  • kuivattua chiliä rouheena, mustapippuria, basilikaa, suolaa
Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla, lisää chilirouhe, sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää kesäkurpitsakuutiot, paista niin että kesäkurpitsat alkavat hieman saada väriä. Lisää tomaatit ja mausteet, pienennä levyä pienemmälle ja muhenna noin 5 minuuttia. Lisää katkaravut ja pyörittele sen aikaa että katkaravut kuumenevat.